About ZAIN

ZAIN s-a născut din nevoie de a vorbi despre și a face design. Abilitatea de a gândi și proiecta lucruri este una din cele mai vechi practici umane; să faci lucruri ce servesc unui scop. La ZAIN, noi avem ca și scop să subliniem importanța designului în viața de zi cu zi. De la design industrial, design grafic, design textil, design de obiect, design urban, design hibrid, arhitectură și lista continuă, noi credem cu tărie că putem influența lumea din jurul nostru prin co-crearea ei. 

Pentru asta, 4 co-fondatori dedicați au dezvoltat un festival, un accelerator de design și o academie, toate în inima Transilvaniei, la Cluj-Napoca.

Țintim spre a dezvolta o cultura și o practică în care putem conecta experții de design la fiecare decident ce influențează mediul construit. Facem acest lucru printr-un proces deschis de co-design.

ZAIN, de la diZAIN. 

 

Despre noi

Georgiana Ciceo. Arhitect. Designer de bijuterii (și maker). Workaholic. Perfecționistă. Ușor antisocială. Stupid de loială. Extrem de empatică. Înspăimântător de sinceră. Evident, pesimistă. Cititoare avidă. Pasionată de artă.

Razvan Luca. Capricorn. Cerebral și voios, lui ii place să rezolve lucruri. Pragmatic, dar idealist, el crede că mintea lui este cel mai bun prieten și cel mai crunt dușman în același timp. Fiind arhitect, este interesat de tot ceea ce este vizual, dar este captat tot timpul și de o poveste bună.

Alexandra Mihali. Scorpio. Intense eye-roller. But curly haired and light-hearted most of the time.The crisis solver with a taste for drama. And with an obsession for the sky. Manager and event planner. Beauty lover. And a philanthropist at heart. 

Florina Dascal. Aquarius. Young and restless. Passionate about too many causes. Architect at times, creative dolphin in truth. Completely clumsy and messy but compensating with a big smile. Too optimistic.  In love with the sea and some other clichés.  Humanitarian at heart. Constantly planning on making the world a better place.  A free spirit. 

 

 

 

Contact

Festival

contact@zain.ro

Adresă

Str. Episcop Ioan Bob Nr. 4
Cluj-Napoca, Romania