Deschidem lista pentru designerii din ZAIN SHOP

ZAIN, festivalul de creativitate al Transilvaniei,  își deschide listele de înscriere pentru ZAIN Pop-Up Shop, târg de design și creativitate.

 Evenimentul are loc pe 27 si 28 octombrie în Piața Muzeului nr. 1.

 Te invitam să ni te alaturi să declarăm luna octombrie luna creativității la Cluj-Napoca.

 Înscrierile sunt dedicate designerilor din secțiunile: design de obiect, design de produs, design vestimentar, bijuterie contemporană și accesorii și se fac până la data de 14 octombrie.

 Formularul de înscriere se completează aici.

Echipa ZAIN propune pentru acest an două opțiuni de participare: prin consignație sau în regim propriu. Prin consignație vrem astfel să dăm șansa participanților ce nu pot fi prezenți în târg fizic, să poată participă cu produsele lor, vândute prin intermediul ZAIN alături de o echipă experimentată pe consiliere vânzări. Pe lângă aceste două opțiuni, designerii pot opta pentru mai multe standere sau mese, în funcție de specific.

Așadar, opțiunile sunt următoarele:

  1. Propriu / 1 stander sau masă - 300 lei

  2. Consignație / 1 stander sau masă - 500 lei

  3. Propriu / 2 standere sau 2 mese - 600 lei

  4. Consignație / 2 standere sau 2 mese - 1000 lei

Pentru orice alte informatii sau detalii, va stam la dispozitie prin telefon sau e- mail: 0745070410 / 0742421453 sau shop@zain.ro

 

ZAIN Team

 

 

ZAIN are loc în perioada 19-28 octombrie la Cluj-Napoca, în Piața Unirii.

S-a născut din nevoia de a vorbi despre și a face design. Abilitatea de a gândi și proiecta lucruri este una din cele mai vechi practici umane; să faci lucruri ce servesc unui scop. La ZAIN, noi avem ca și scop să subliniem importanța designului în viața de zi cu zi. De la design industrial, design grafic, design textil, design de obiect, design urban, design hibrid, arhitectură și lista continuă, noi credem cu tărie că putem influența lumea din jurul nostru prin a co-crea.

Pentru asta, 4 co-fondatori dedicați au dezvoltat un festival, un accelerator de design și o academie, toate în inima Transilvaniei, la Cluj-Napoca.

BLOG POST SHOP ZAIN.jpg
Razvan Luca
INKTOBER - campania ZAIN 2018

ZAIN se alătură campaniei globale Inktober, cu ajutoare!

Prietenii de la Rembrandt Art Centre organizează un concurs cu ocazia campaniei Inktober. ZAIN va alege cele mai bune desene și Rembrandt le va premia în produse din magazinul lor, în valoare de:

Locul 1 - 150 euro

Locul 2 - 100 euro

Locul 3 - 50 euro

Caiețele de desenat se găsesc în număr limitat în ROOTS, Rembrandt Art Centre și ROOM. Acestea au fost meșterite împreuna cu profesioniștii de la IMPRESS.

Pentre a înscrie un desen în concurs, tot ce trebuie să faci este să postezi public pe Facebook desenul sau desenele tale cu hashtag-urile #zain2018, #inktober2018 și #inktober oricând până în 31 octombrie, inclusiv.

Câștigătorii vor fi anunțați pe site-ul ZAIN și pe rețelele de socializare proprii în 5 noiembrie.

—————

Inktober are următoarele principii:

  1. 31 de zile - 31 de desene (de orice fel)

  2. Postează cât mai multe din ele online (individual sau în serii)

  3. Folosește hashtag-ul #zain2018, #inktober2018 și #inktober

Desenul este o plăcere, o activitate de relaxare și de exprimare a gândurilor într-un mod creativ. După 31 de zile veți epuiza acest caiețel și sperăm să vă deschidem apetitul pentru a începe următorul.

Luna octombrie stă sub semnul creativității. Festivalul ZAIN ocupă 10 zile din ea, pe perioada 19-28 octombrie, în Cluj-Napoca și, împreună cu acest caiețel, populăm toată țara.

O idee născută împreună cu UniCredit Bank #BancaMintilorCreative.

IMG_2268.jpg


Razvan Luca
Academia Minților Creative vine la ZAIN 2018

Dragi clujeni,

Academia Minților Creative, programul de educație financiară și antreprenorială UniCredit Bank, ajunge la Cluj-Napoca în perioada 25-26 octombrie 2018, la Cluj Hub, Strada Ferdinand 22-26.
Ești antreprenor? Afacerea ta e în primii 5 ani de viață? Ai un business creativ sau faci lucrurile diferit în cadrul unei afaceri clasice? Atunci te invităm să te inscrii completând formularul disponibil aici: http://bit.ly/AMC-inscrieri-Cluj până pe 17 octombrie 2018. Selecția se face în ordinea înscrierilor, deci cu cât te înscrii mai repede, cu atât ai mai multe șanse de a-ți rezerva locul.
Pe parcursul celor două zile, vom aborda subiecte precum: realizarea unui business plan, branding, storytelling pentru afacerea ta, marketing, motivarea echipei, legislație, taxe & fiscalitate, analiză de business, finanțări, HR pentru afacerea ta. De asemenea, vom schimba idei cu antreprenori de succes. 

Vă așteptăm! 

academina_mintilor_creative_cluj_zain_design
Razvan Luca
ZAIN 2018 - 10 zile de festival

RO

#ZAIN2018
Ni se spune des “Lucrurile bune li se întâmplă celor care știu să aștepte!”. Noi nu prea suntem de acord cu asta. Lucrurile bune se întâmplă celor care (le) fac! ✨

Cu super-bucurie, anunțăm că ediția a patra a ZAIN Festival va avea loc toamna aceasta, din 19 până pe 28 octombrie. 

Da, ai citit bine. 🔟 zile întregi în care vom sărbători creativitatea prin expoziții, instalații pline de inspirație, discuții captivante, designeri la început de drum (și nu numai), petreceri de neratat, fashion shows și ateliere de meșteșuguri. 

Acest festival de creativitate al Transilvaniei are loc cu ajutorul si sustinerea prietenilor noștri de la UniCredit Bank Romania. ❤

Hai să facem asta împreună! 

EN

We’re often told “Good things come to those who wait.” Well… we beg to differ. Good things come to those who do (them)! ✨

That’s why, we’re happy to let you know that the fourth edition of ZAIN Festival will take place again this autumn, from the 19th to the 28th of October. 

Yes, you read that right. 🔟 entire days in which we’ll celebrate creativity through exhibitions, inspiring installations, engaging conversations, emerging designers (and not only), unmissable parties, fashion shows and crafts, all these wrapped up in a exciting, vibrant creative energy.  

This Transilvanian creativity festival is made possible with the help and support of our friends, the absolute doers from UniCredit Bank Romania. ❤
_____________________________________________________
#ZAIN2018 #UniCreditBank #BancaMintilorCreative

::FACEBOOK EVENT::

ZAIN2018_EVENT LAUNCH.png
Razvan Luca
Community Events în ZAIN 2018

Știi vorba aia cu "Unde-s doi, puterea crește!"? Păi, noi credem că unde-s doi, trei, patru cinci, șase... etc. puterea nu doar crește ci e și de neînvins! Cum... "Ce putere?"?😲

Puterea comunității, dooh!

Dacă ai un eveniment în perioada 19-28 octombrie și vrei să faci parte din comunitatea ZAIN (adică să faci parte din agenda festivalului și să fii promovat între evenimentele noastre), află că de azi te poți înscrie la Community Events aici ➡️ http://bit.ly/CommunityEvents2018

Deadline: 23 septembrie. ⏰

41959027_2186530551614779_3856653522527322112_o.jpg
Razvan Luca