Deschidem lista pentru designerii din ZAIN SHOP

ZAIN, festivalul de creativitate al Transilvaniei,  își deschide listele de înscriere pentru ZAIN Pop-Up Shop, târg de design și creativitate.

 Evenimentul are loc pe 27 si 28 octombrie în Piața Muzeului nr. 1.

 Te invitam să ni te alaturi să declarăm luna octombrie luna creativității la Cluj-Napoca.

 Înscrierile sunt dedicate designerilor din secțiunile: design de obiect, design de produs, design vestimentar, bijuterie contemporană și accesorii și se fac până la data de 14 octombrie.

 Formularul de înscriere se completează aici.

Echipa ZAIN propune pentru acest an două opțiuni de participare: prin consignație sau în regim propriu. Prin consignație vrem astfel să dăm șansa participanților ce nu pot fi prezenți în târg fizic, să poată participă cu produsele lor, vândute prin intermediul ZAIN alături de o echipă experimentată pe consiliere vânzări. Pe lângă aceste două opțiuni, designerii pot opta pentru mai multe standere sau mese, în funcție de specific.

Așadar, opțiunile sunt următoarele:

  1. Propriu / 1 stander sau masă - 300 lei

  2. Consignație / 1 stander sau masă - 500 lei

  3. Propriu / 2 standere sau 2 mese - 600 lei

  4. Consignație / 2 standere sau 2 mese - 1000 lei

Pentru orice alte informatii sau detalii, va stam la dispozitie prin telefon sau e- mail: 0745070410 / 0742421453 sau shop@zain.ro

 

ZAIN Team

 

 

ZAIN are loc în perioada 19-28 octombrie la Cluj-Napoca, în Piața Unirii.

S-a născut din nevoia de a vorbi despre și a face design. Abilitatea de a gândi și proiecta lucruri este una din cele mai vechi practici umane; să faci lucruri ce servesc unui scop. La ZAIN, noi avem ca și scop să subliniem importanța designului în viața de zi cu zi. De la design industrial, design grafic, design textil, design de obiect, design urban, design hibrid, arhitectură și lista continuă, noi credem cu tărie că putem influența lumea din jurul nostru prin a co-crea.

Pentru asta, 4 co-fondatori dedicați au dezvoltat un festival, un accelerator de design și o academie, toate în inima Transilvaniei, la Cluj-Napoca.

BLOG POST SHOP ZAIN.jpg
Razvan Luca