Oct
21
5:00 PM17:00

Ladies, Wine & Design X ZAIN

Fetele de la Ladies, Wine and Design vă provoacă la conversație printr-un eveniment deschis publicului interesat de acțiunile comunității LWD. Toată lumea este invitată să întâlnească creativii locali și să-și facă prieteni noi la un pahar de vin. Niciodată nu știi de unde se va naște următorul proiect.

View Event →
Oct
21
4:00 PM16:00

Digital Art Community Demo day

Digital Art Community reprezintă comunitatea artiștilor digitali din Cluj Napoca, un cadru în care oamenii se pot conecta, schimba experiențe de viață și se pot inspira unii pe alții. Scopul este de a oferi o experiență de învățare alternativă, neconvențională, prin metode diverse, în funcție de speakeri. Educația joacă un rol primordial în viziunea acestei comunități.

Pentru ediția de toamnă, DAC se alătură ZAIN cu două evenimente pline de discuții interesante și oportunități de learning: STORIES și DEMO - pe de o parte prezentări și discuții, pe de alta, demonstrații, ambele evenimente fiind deschide către un public dornic de interacțiune.

View Event →
Oct
21
to Oct 22

Tito Atelier - Casă, atelier și showroom - Open doors

  • 23 Strada Câmpeni Cluj-Napoca, CJ, 400000 Romania (map)
  • Google Calendar ICS

Tito creează baza tehnică de execuție și dezvoltă colecții de serie limitată, semnate de artiști vestimentari și designeri de produs care folosesc materiale textile. Proiectează confortul, funcționalitatea și experiența de interacțiune cu un produs finit, pentru că Tito crede că frumusețea hainelor, acesoriilor și obiectelor se apreciază în primul rând cu ochii închiși. Tito deschide la ZAIN atelierul și discuția despre design, atenția la detalii și farmeacul acestora.

View Event →
Oct
21
12:00 PM12:00

EXPO

  • Piața Unirii Cluj-Napoca, CJ Romania (map)
  • Google Calendar ICS

#ZAIN2018
Ni se spune des “Lucrurile bune li se întâmplă celor care știu să aștepte!”. Noi nu prea suntem de acord cu asta. Lucrurile bune se întâmplă celor care (le) fac! ✨

Cu super-bucurie, anunțăm că ediția a patra a ZAIN Festival va avea loc toamna aceasta, din 19 până pe 28 octombrie. 

Da, ai citit bine. 🔟 zile întregi în care vom sărbători creativitatea prin expoziții, instalații pline de inspirație, discuții captivante, designeri la început de drum (și nu numai), petreceri de neratat, fashion shows și ateliere de meșteșuguri. 

Dă click pe “Going” și fii pe fază pentru mai multe detalii. Acesta e doar începutul. 🔛 

Acest festival de creativitate al Transilvaniei are loc cu ajutorul si sustinerea prietenilor noștri de la UniCredit Bank Romania. ❤

Hai să facem asta împreună! 

Event FB here

View Event →