Oct
28
2:00 PM14:00

Camino Home Open Doors

  • 6 Strada Samuil Micu Cluj-Napoca, CJ, 400000 Romania (map)
  • Google Calendar ICS

Localizat chiar în centrul Clujului, Camino Home2, vine, cu o abordare contemporan-industrială în completarea deja “clasicului” Boutique Hotel Camino Home, păstrând farmecul boem - chic și căldura “de acasă”. Noul hotel oferă apartamente spațioase și confortabile, fiecare în parte oferind clienților experiențe diferite. Apartamentele pe două nivele, impresionează prin volum și prin balustradele din fier, care sunt și funcționale, dar și foarte decorative. Transilvania Loft te cucerește prin echilibrul dintre minimalismul scanidav și elementele tradiționale maramureșene și ardelenești, dar mai ales prin panorama pe care o oferă. Echipa Camino Home vă invită să vizitați spațiile și să le auziți povestea.

View Event →
Oct
28
12:00 PM12:00

ZAIN SHOP

  • 2 Piața Muzeului Cluj-Napoca, CJ, 400000 Romania (map)
  • Google Calendar ICS

ZAIN, festivalul de creativitate al Transilvaniei, revine cu ZAIN Pop-Up Shop, târg de design și creativitate.

Evenimentul are loc pe 27 si 28 octombrie în Piața Muzeului nr. 1.

Te invitam să ni te alaturi să declarăm luna octombrie luna creativității la Cluj-Napoca.

SHOP-ul va cuprinde produse și colecții ale designerilor din secțiunile: design de obiect, design de produs, design vestimentar, bijuterie contemporană și accesorii.

Locul de unde poți cumpăra și duce design acasă.

View Event →
Oct
28
12:00 PM12:00

Expoziție UYDA

UYDA, Ubikubi Young Designers Award, este un concurs de design de obiect dedicat tinerilor designeri, arhitecți sau pasionați de design. Aflată la cea de-a doua ediție, UYDA prezintă la ZAIN proiectele câștigătoare și procesul din lucru din spatele fabricării acestora.

Ubikubi Young Designers Award (UYDA) este un concurs de design de obiect deschis tinerilor designeri, arhitecți sau pasionaților de design cu competențe specifice, care își doresc să-și vadă proiectele transformate în produse fizice și vandabile. Într-un demers inspirat de UniCredit Bank., UYDA urmărește să devină reperul principal pe zona de competiții de design din România.

View Event →
Oct
28
12:00 PM12:00

EXPO

  • Piața Unirii Cluj-Napoca, CJ Romania (map)
  • Google Calendar ICS

#ZAIN2018
Ni se spune des “Lucrurile bune li se întâmplă celor care știu să aștepte!”. Noi nu prea suntem de acord cu asta. Lucrurile bune se întâmplă celor care (le) fac! ✨

Cu super-bucurie, anunțăm că ediția a patra a ZAIN Festival va avea loc toamna aceasta, din 19 până pe 28 octombrie. 

Da, ai citit bine. 🔟 zile întregi în care vom sărbători creativitatea prin expoziții, instalații pline de inspirație, discuții captivante, designeri la început de drum (și nu numai), petreceri de neratat, fashion shows și ateliere de meșteșuguri. 

Dă click pe “Going” și fii pe fază pentru mai multe detalii. Acesta e doar începutul. 🔛 

Acest festival de creativitate al Transilvaniei are loc cu ajutorul si sustinerea prietenilor noștri de la UniCredit Bank Romania. ❤

Hai să facem asta împreună! 

Event FB here

View Event →
Oct
28
10:00 AM10:00

DeSIGN Department

  • 8 Strada Franklin Delano Roosevelt Cluj-Napoca, CJ, 400000 Romania (map)
  • Google Calendar ICS

Departamentul Design din cadrul Universității de Artă și Design Cluj-Napoca prezintă expoziția absolvenților. Vor fi expuse lucrările de licență și master ale promoției 2018 precum și câteva proiecte selectate ale actualilor studenți, totul din dorința de a prezenta munca tinerilor designeri și a Departamentul Design, publicului interesat.

View Event →