Oct
25
7:00 PM19:00

Fuckup Nights Cluj Vol. 7 X ZAIN

Notează-ți în agendă data pentru a șaptea ediție Fuckup Nights Cluj Napoca din 25 octombrie. Această ediție va fi în limba română și este organizată în colaborare cu prietenii noștri de la ZAIN - Design Expressions

Mai multe detalii în curând. 

Din 22 martie, Clujul s-a alăturat familiei globale F.U.N - care a început în 2012 în Mexico City, când un grup de prieteni s-au adunat si au început să povestească despre nereușitele lor. În prezent, F.U.N. este o mișcare internațională care se desfășoară lunar în peste 300 de orașe din 84 de orașe din întreaga lume. 

Fie că este vorba de un start-up, de o afacere, de un proiect de dezvoltare, artă, cultură, arhitectură, medicină, sport, tehnologie, sau orice altceva, din experiența eșecului se pot învăța foarte multe.

https://www.facebook.com/events/1685568318239462/

View Event →
Oct
25
2:00 PM14:00

EXPO

  • Piața Unirii Cluj-Napoca, CJ Romania (map)
  • Google Calendar ICS

#ZAIN2018
Ni se spune des “Lucrurile bune li se întâmplă celor care știu să aștepte!”. Noi nu prea suntem de acord cu asta. Lucrurile bune se întâmplă celor care (le) fac! ✨

Cu super-bucurie, anunțăm că ediția a patra a ZAIN Festival va avea loc toamna aceasta, din 19 până pe 28 octombrie. 

Da, ai citit bine. 🔟 zile întregi în care vom sărbători creativitatea prin expoziții, instalații pline de inspirație, discuții captivante, designeri la început de drum (și nu numai), petreceri de neratat, fashion shows și ateliere de meșteșuguri. 

Dă click pe “Going” și fii pe fază pentru mai multe detalii. Acesta e doar începutul. 🔛 

Acest festival de creativitate al Transilvaniei are loc cu ajutorul si sustinerea prietenilor noștri de la UniCredit Bank Romania. ❤

Hai să facem asta împreună! 

Event FB here

View Event →
Oct
25
2:00 PM14:00

Expoziție Mr. Musette

Mr. Musette este brandul sub care activează, încă din 2014, ilustratorul József Vass. Lucrările acestuia au un stil decorativ, sunt colorate și spun povești. Expoziția cu vânzare de la Kaja Tanya prezintă lucrări în ediție limitată și printuri pe diverse obiecte. Participanții vor putea să discute cu autorul despre proiectele expuse cât și despre potențiale colaborări.

Event FB here

View Event →
Oct
25
10:00 AM10:00

Academia Minților Creative

Academia Minților Creative este un program de educație financiară și antreprenorială,

desfășurat de UniCredit Bank, dedicat antreprenorilor creativi, desfasurat in cadrul festivalului de design ZAIN. Când spunem “minți creative” ne gândim la toți cei cu spirit antreprenorial care vor să schimbe regulile jocului în industria lor – de la coffee shop-uri de specialitate și studiouri de design la publicații ce ies din tipar.

Cea de-a 5-a ediție a Academiei va avea loc între 25-26 octombrie, la Cluj-Napoca. Pe parcursul celor 2 zile de cursuri, 13 profesioniști și specialiști din industrii relevante mediului de afaceri vor prelua rolul de mentori pentru peste 30 de antreprenori creativi.

Poți găsi toate informațiile despre Academie pe pagina oficială, pe Romanian Stories: http://www.romanianstories.ro/academia-mintilor-creative 

De asemenea, poți vedea și câteva imagini în filmulețul următor: https://www.youtube.com/watch?v=YCCxnUHS0qw

View Event →
Oct
25
10:00 AM10:00

DeSIGN Department

  • 8 Strada Franklin Delano Roosevelt Cluj-Napoca, CJ, 400000 Romania (map)
  • Google Calendar ICS

Departamentul Design din cadrul Universității de Artă și Design Cluj-Napoca prezintă expoziția absolvenților. Vor fi expuse lucrările de licență și master ale promoției 2018 precum și câteva proiecte selectate ale actualilor studenți, totul din dorința de a prezenta munca tinerilor designeri și a Departamentul Design, publicului interesat.

View Event →