Oct
23
6:00 PM18:00

Meet Crina Bulprich

Crina Bulphich deschide porțile atelierului său, locul de unde se nasc ideile și creațiile vestimentare care îi poartă numele. Participanții sunt invitați la o discuție relaxată despre design vestimentar și procese creative.

View Event →
Oct
23
4:00 PM16:00

Start UP Grind xDesignQuest [Hackathon] + party Dodo

5 designeri împreună cu 5 fondatori de startupuri. Fondatorii pitchuiesc ideea lor de business
și oferă un brief designerilor. Designerii crează imaginea celor 5 startupuri
într-un timp limitat, iar procesul acestora de creație este prezentat publicului. Totul din dorința de a conecta lumea designul cu lumea tehnologiei. Deschis pentru curioși!

View Event →
Oct
23
4:00 PM16:00

Circular Open Doors

Casa de discuri Circular își deschide ușile studioului de înregistrări și fotografie pentru discuții, creație spontană de muzică și o mică sesiune foto. Organizatorii reprezintă o casă de discuri la început de drum cu oameni curioși să afle cum se vede din exterior spațiul lor creativ.

View Event →
Oct
23
4:00 PM16:00

Visualize Yourself

Ioana aka Yana își deschide studioul tuturor celor care își doresc să învețe sau se să joace cu fotografia de studio. În cadrul evenimentului, participanții vor putea să-și realizeze proprile idei iar la final vor primi fotografia realizată. Pentru a face evenimentul mai plăcut și relaxat, organizatorii pun la dispoziție diverse obiecte de recuzită pentru realizarea fotografiilor.

View Event →
Oct
23
2:00 PM14:00

Expoziție Mr. Mussete

Mr. Musette este brandul sub care activează, încă din 2014, ilustratorul József Vass. Lucrările acestuia au un stil decorativ, sunt colorate și spun povești. Expoziția cu vânzare de la Kaja Tanya prezintă lucrări în ediție limitată și printuri pe diverse obiecte. Participanții vor putea să discute cu autorul despre proiectele expuse cât și despre potențiale colaborări.

Event FB here

View Event →
Oct
23
2:00 PM14:00

EXPO

  • Piața Unirii Cluj-Napoca, CJ Romania (map)
  • Google Calendar ICS

#ZAIN2018
Ni se spune des “Lucrurile bune li se întâmplă celor care știu să aștepte!”. Noi nu prea suntem de acord cu asta. Lucrurile bune se întâmplă celor care (le) fac! ✨

Cu super-bucurie, anunțăm că ediția a patra a ZAIN Festival va avea loc toamna aceasta, din 19 până pe 28 octombrie. 

Da, ai citit bine. 🔟 zile întregi în care vom sărbători creativitatea prin expoziții, instalații pline de inspirație, discuții captivante, designeri la început de drum (și nu numai), petreceri de neratat, fashion shows și ateliere de meșteșuguri. 

Dă click pe “Going” și fii pe fază pentru mai multe detalii. Acesta e doar începutul. 🔛 

Acest festival de creativitate al Transilvaniei are loc cu ajutorul si sustinerea prietenilor noștri de la UniCredit Bank Romania. ❤

Hai să facem asta împreună! 

Event FB here

View Event →