Oct
24
9:00 PM21:00

Moved by the music - Interact with visual

  • 2 Piața Muzeului Cluj-Napoca, CJ, 400000 Romania (map)
  • Google Calendar ICS

Un performance de dans construit pe bază de improvizație muzicală, ce provoacă corpul uman să se miște din libera lui alegere. Dansul, la rândul lui va comunica cu dinamica proiecțiilor video interactive ce vor umple substanțial ambientul vizual.

Muzica reprezintă elementul ce poate scoate la suprafață, din propriul nostru corp, adevărata latură a fiecăruia. Este punctul de plecare pentru explorarea propriului corp prin dans și a creativității dintre artiști. Susținut într-un mod puternic vizual, mișcarea va interacționa cu lumina și linia grafică a digitalului.

Conceptul acestui performance are la bază comunicarea non-verbală dintre artiști. Prezent și exprimat prin trei elemente: muzică, dans și vizuale. Rezultatul din urmă dorește să redea interconexiunea senzorială dintre acestea, de improvizație, fără prea multe scenarii, repetiții sau coregrafii. Experientă unei acțiuni creative ad-hoc dă notă unui mister, unui moment necunoscut și imprevizibil, dar marchează în același timp o autenticitate irepetabilă. Într-adevăr, elementele sunt reprezentate prin diverse tehnici și forme de expresie artistică, însă adevărata comoară stă dincolo de limitele impuse.

Un moment creativ, pur și transparent. O bucurie a celor ce îl vor crea și un dar pentru cei ce vor privi.

View Event →
Oct
24
6:00 PM18:00

Game Night for Designers

The Guild Hall, spațiu destinat iubitorilor de board games, propune o seară relaxantă și distractivă în care participanții vor juca o serie de jocuri concentrate pe interacțiune intensă, gândire rapidă și utilizarea conceptelor de bază pentru a comunica idei complicate. Mai bine zis, o seară care provoacă pe oricine la creativitate.

View Event →
Oct
24
6:00 PM18:00

DeSIGN Department - Vernisaj

  • 8 Strada Franklin Delano Roosevelt Cluj-Napoca, CJ, 400000 Romania (map)
  • Google Calendar ICS

Departamentul Design din cadrul Universității de Artă și Design Cluj-Napoca prezintă expoziția absolvenților. Vor fi expuse lucrările de licență și master ale promoției 2018 precum și câteva proiecte selectate ale actualilor studenți, totul din dorința de a prezenta munca tinerilor designeri și a Departamentul Design, publicului interesat.

View Event →
Oct
24
6:00 PM18:00

10+ Creating Together

10+ ArtProject este o inițativă experimentală, concepută de arhitecți, cu scopul de a redefini spații medicale dintr-o clinică privată de oncologie, prin intermediul unei serii de ateliere artistice realizate alături de pacienți. Proiectul are ca motto: "Arta e capabilă să promoveze vindecarea.", iar în cadrul evenimentului echipa va organiza o expozitie de prezentare a primelor workshopuri, desfășurate cu participarea pacientilor. Creațiile vor fi afișate în spațiul unde s-a născut ideea proiectului, prin mijloace media diferite (fotografie, proiecții video, obiecte artistice).

View Event →
Oct
24
2:00 PM14:00

Expoziție Mr. Musette

Mr. Musette este brandul sub care activează, încă din 2014, ilustratorul József Vass. Lucrările acestuia au un stil decorativ, sunt colorate și spun povești. Expoziția cu vânzare de la Kaja Tanya prezintă lucrări în ediție limitată și printuri pe diverse obiecte. Participanții vor putea să discute cu autorul despre proiectele expuse cât și despre potențiale colaborări.

Event FB here

View Event →
Oct
24
2:00 PM14:00

EXPO

  • Piața Unirii Cluj-Napoca, CJ Romania (map)
  • Google Calendar ICS

#ZAIN2018
Ni se spune des “Lucrurile bune li se întâmplă celor care știu să aștepte!”. Noi nu prea suntem de acord cu asta. Lucrurile bune se întâmplă celor care (le) fac! ✨

Cu super-bucurie, anunțăm că ediția a patra a ZAIN Festival va avea loc toamna aceasta, din 19 până pe 28 octombrie. 

Da, ai citit bine. 🔟 zile întregi în care vom sărbători creativitatea prin expoziții, instalații pline de inspirație, discuții captivante, designeri la început de drum (și nu numai), petreceri de neratat, fashion shows și ateliere de meșteșuguri. 

Dă click pe “Going” și fii pe fază pentru mai multe detalii. Acesta e doar începutul. 🔛 

Acest festival de creativitate al Transilvaniei are loc cu ajutorul si sustinerea prietenilor noștri de la UniCredit Bank Romania. ❤

Hai să facem asta împreună! 

Event FB here

View Event →