Oct
20
to Oct 21

Lansare Gazetofon nr. 11

Lansarea Gazetofon 11- hârtie de despachetat, foaie de ziar care dă glas unor fenomene locale cu iz de cerneală ieșită din tipar, cu un format cadru care înrămează rubrici culese din câmpul audiovizual și estetic de avangardă, asumându-și complet riscul de a despacheta cutiile craniene pătrate și rigide. Gazetofonul apare in fiecare lună, în print color de ținut cu vârfurile degetelor; se împrăștie gratuit din mână-n mână; și din gură-n gură; și din bar-n bar; și din casă-n casă; și din bucătărie-n baie; și de fiecare dată când apare, e soare și sărbătoare; sau măcar lună plină. Și neapărat un concert bun la Colectivă.

View Event →
Oct
20
5:30 PM17:30

Finisajul expoziției Bienalei 'Creația tânără europeană -Jeune Création Européenne'

Jeune Création Européenne este dedicată descoperirii și promovării noilor talente și tendințe din arta contemporană europeană. Un total de 56 de lucrări expuse pe parcursul a doi ani în șapte țări; opt artiști selecționați din fiecare țară; o expoziție colectivă itinerantă; o colaborare între șapte orașe europene, sunt doar câteva dintre elementele care scot în evidență particularitatea acestui demers în contextul artistic european. Opt tineri artiști români se vor alătura celor internaționali într-o expoziție de grup itinerantă expusă pentru prima dată la Montrouge, Franța, în octombrie 2017, fiind urmată apoi de expoziții în orașele partenere – Hjorring, Danemarca; Cesis, Letonia; Cluj-Napoca, România; Como, Italia; Figueres, Spania și Amarante, Portugalia. România participă pentru prima dată în acest important circuit artistic european, prin parteneriatul stabilit între Primăria Montrouge, Fundația Culturală Intact și Primăria Cluj-Napoca.

View Event →
Oct
20
2:00 PM14:00

Digital Art Community Meetup

Digital Art Community reprezintă comunitatea artiștilor digitali din Cluj Napoca, un cadru în care oamenii se pot conecta, schimba experiențe de viață și se pot inspira unii pe alții. Scopul este de a oferi o experiență de învățare alternativă, neconvențională, prin metode diverse, în funcție de speakeri. Educația joacă un rol primordial în viziunea acestei comunități.

Pentru ediția de toamnă, DAC se alătură ZAIN cu două evenimente pline de discuții interesante și oportunități de learning: STORIES și DEMO - pe de o parte prezentări și discuții, pe de alta, demonstrații, ambele evenimente fiind deschide către un public dornic de interacțiune.

Event FB here

View Event →
Oct
20
12:00 PM12:00

EXPO

  • Piața Unirii Cluj-Napoca, CJ Romania (map)
  • Google Calendar ICS

#ZAIN2018
Ni se spune des “Lucrurile bune li se întâmplă celor care știu să aștepte!”. Noi nu prea suntem de acord cu asta. Lucrurile bune se întâmplă celor care (le) fac! ✨

Cu super-bucurie, anunțăm că ediția a patra a ZAIN Festival va avea loc toamna aceasta, din 19 până pe 28 octombrie. 

Da, ai citit bine. 🔟 zile întregi în care vom sărbători creativitatea prin expoziții, instalații pline de inspirație, discuții captivante, designeri la început de drum (și nu numai), petreceri de neratat, fashion shows și ateliere de meșteșuguri. 

Dă click pe “Going” și fii pe fază pentru mai multe detalii. Acesta e doar începutul. 🔛 

Acest festival de creativitate al Transilvaniei are loc cu ajutorul si sustinerea prietenilor noștri de la UniCredit Bank Romania. ❤

Hai să facem asta împreună! 

Event FB here

View Event →