Oct
27
4:00 PM16:00

Vilegiatura. A Fashion Performance

Localizat chiar în centrul Clujului, Camino Home2, vine, cu o abordare contemporan-industrială în completarea deja “clasicului” Boutique Hotel Camino Home, păstrând farmecul boem - chic și căldura “de acasă”. Noul hotel oferă apartamente spațioase și confortabile, fiecare în parte oferind clienților experiențe diferite. Apartamentele pe două nivele, impresionează prin volum și prin balustradele din fier, care sunt și funcționale, dar și foarte decorative. Transilvania Loft te cucerește prin echilibrul dintre minimalismul scanidav și elementele tradiționale maramureșene și ardelenești, dar mai ales prin panorama pe care o oferă. Echipa Camino Home vă invită să vizitați spațiile și să le auziți povestea.

View Event →
Oct
27
4:00 PM16:00

MNEMONICS te cheamă la joacă

  • Piața Unirii Cluj-Napoca, CJ Romania (map)
  • Google Calendar ICS

Echipa Mnemonics te invită la joacă! Mnemonics este proiectul care reprezintă România la Bienala de Arhitectură de la Veneția, 2018 și provoacă publicul din Cluj-Napoca la o sesiune de joacă și împărtășirea experțentelor din copilăria trăită între blocuri.
www.mnemonics.ro

View Event →
Oct
27
3:00 PM15:00

DeZAINing Confidence

DeZAINing Confidence este un atelier practic de 2 ore, în care participanții vor explora diferite strategii creative de dezvoltare a încrederii în sine. Într-un mediu informal și prietenos ei vor experimenta metode de schimbare a limbajului, posturii corpului și imaginii de sine care îi vor ajuta sa se simtă mai încrezatori in sine. Acest atelier este destinat oricarui adult, din orice domeniu, care are nevoie de strategii creative de îmbunatățire a încrederii in sine.

View Event →
Oct
27
2:00 PM14:00

Expoziție Mr. Musette

Mr. Musette este brandul sub care activează, încă din 2014, ilustratorul József Vass. Lucrările acestuia au un stil decorativ, sunt colorate și spun povești. Expoziția cu vânzare de la Kaja Tanya prezintă lucrări în ediție limitată și printuri pe diverse obiecte. Participanții vor putea să discute cu autorul despre proiectele expuse cât și despre potențiale colaborări.

Event FB here

View Event →
Oct
27
12:00 PM12:00

Expoziție UYDA

UYDA, Ubikubi Young Designers Award, este un concurs de design de obiect dedicat tinerilor designeri, arhitecți sau pasionați de design. Aflată la cea de-a doua ediție, UYDA prezintă la ZAIN proiectele câștigătoare și procesul din lucru din spatele fabricării acestora.

Ubikubi Young Designers Award (UYDA) este un concurs de design de obiect deschis tinerilor designeri, arhitecți sau pasionaților de design cu competențe specifice, care își doresc să-și vadă proiectele transformate în produse fizice și vandabile. Într-un demers inspirat de UniCredit Bank., UYDA urmărește să devină reperul principal pe zona de competiții de design din România.

View Event →
Oct
27
12:00 PM12:00

Delikates Couture Exhibition

Pop Up Store & Expo este un eveniment dedicat viitoarelor mirese, celor care sunt în căutarea unei rochii cu adevărat inedite și amatorilor de modă care își doresc să descopere secretele ce stau în spatele unei colecții de rochii de mireasă. Participanții vor avea ocazia să probeze rochiile de care se îndrăgostesc.

View Event →
Oct
27
12:00 PM12:00

ZAIN SHOP

  • 2 Piața Muzeului Cluj-Napoca, CJ, 400000 Romania (map)
  • Google Calendar ICS

ZAIN, festivalul de creativitate al Transilvaniei, revine cu ZAIN Pop-Up Shop, târg de design și creativitate.

Evenimentul are loc pe 27 si 28 octombrie în Piața Muzeului nr. 1.

Te invitam să ni te alaturi să declarăm luna octombrie luna creativității la Cluj-Napoca.

SHOP-ul va cuprinde produse și colecții ale designerilor din secțiunile: design de obiect, design de produs, design vestimentar, bijuterie contemporană și accesorii.

Locul de unde poți cumpăra și duce design acasă.

View Event →
Oct
27
12:00 PM12:00

EXPO

  • Piața Unirii Cluj-Napoca, CJ Romania (map)
  • Google Calendar ICS

#ZAIN2018
Ni se spune des “Lucrurile bune li se întâmplă celor care știu să aștepte!”. Noi nu prea suntem de acord cu asta. Lucrurile bune se întâmplă celor care (le) fac! ✨

Cu super-bucurie, anunțăm că ediția a patra a ZAIN Festival va avea loc toamna aceasta, din 19 până pe 28 octombrie. 

Da, ai citit bine. 🔟 zile întregi în care vom sărbători creativitatea prin expoziții, instalații pline de inspirație, discuții captivante, designeri la început de drum (și nu numai), petreceri de neratat, fashion shows și ateliere de meșteșuguri. 

Dă click pe “Going” și fii pe fază pentru mai multe detalii. Acesta e doar începutul. 🔛 

Acest festival de creativitate al Transilvaniei are loc cu ajutorul si sustinerea prietenilor noștri de la UniCredit Bank Romania. ❤

Hai să facem asta împreună! 

Event FB here

View Event →
Oct
27
10:00 AM10:00

DeSIGN Department

  • 8 Strada Franklin Delano Roosevelt Cluj-Napoca, CJ, 400000 Romania (map)
  • Google Calendar ICS

Departamentul Design din cadrul Universității de Artă și Design Cluj-Napoca prezintă expoziția absolvenților. Vor fi expuse lucrările de licență și master ale promoției 2018 precum și câteva proiecte selectate ale actualilor studenți, totul din dorința de a prezenta munca tinerilor designeri și a Departamentul Design, publicului interesat.

View Event →