Oct
26
7:00 PM19:00

Vernisaj Expoziție UYDA

UYDA, Ubikubi Young Designers Award, este un concurs de design de obiect dedicat tinerilor designeri, arhitecți sau pasionați de design. Aflată la cea de-a doua ediție, UYDA prezintă la ZAIN proiectele câștigătoare și procesul din lucru din spatele fabricării acestora.

Ubikubi Young Designers Award (UYDA) este un concurs de design de obiect deschis tinerilor designeri, arhitecți sau pasionaților de design cu competențe specifice, care își doresc să-și vadă proiectele transformate în produse fizice și vandabile. Într-un demers inspirat de UniCredit Bank., UYDA urmărește să devină reperul principal pe zona de competiții de design din România.

View Event →
Oct
26
7:00 PM19:00

Iron Bubble Virtual Reality Meet&Greet


O întâlnire relaxată la care participanții vor avea ocazia să vadă îndeaproape cum funcționează un start-up din domeniul CGI, procesul creativ ce stă în spatele producției 3D și să încerce câteva experiențe de Realitate Virtuală și Augmentată. Participanții vor avea de asemenea ocazia să îi întâlnească și pe restul colegilor de hub, care se ocupă cu arhitectura, designul de interior sau de mobilier, animațiile 2D sau producția muzicală.


View Event →
Oct
26
6:00 PM18:00

Start UP Grind Creative Edition #3

Startup Grind este o comunitate de startup globală menită să educe, să inspire și să conecteze
antreprenori. La ZAIN, inițiatorii așteaptă creativii la discuții și dezbateri despre lumea antreprenoriatului.
Promovând valori precum: oferă înainte să primești, fă-ți prieteni, nu contacte, StartupGrind își propune să facă din calătoria antreprenorului una mai conectată, mai puțin singuratică și memorabilă. Evenimente cu fondatori locali de succes, inovatori, educatori și investitori care împărtășesc povesti personale și lecții învățate pe calea construirii de business. .
Startup Grind este o rețea online și offline de conectare a comunități lor vibrante de antreprenori care ajută la inovație, creștere economică și educațională la nivel local.

View Event →
Oct
26
2:00 PM14:00

Expoziție Mr. Musette

Mr. Musette este brandul sub care activează, încă din 2014, ilustratorul József Vass. Lucrările acestuia au un stil decorativ, sunt colorate și spun povești. Expoziția cu vânzare de la Kaja Tanya prezintă lucrări în ediție limitată și printuri pe diverse obiecte. Participanții vor putea să discute cu autorul despre proiectele expuse cât și despre potențiale colaborări.

Event FB here

View Event →
Oct
26
2:00 PM14:00

EXPO

  • Piața Unirii Cluj-Napoca, CJ Romania (map)
  • Google Calendar ICS

#ZAIN2018
Ni se spune des “Lucrurile bune li se întâmplă celor care știu să aștepte!”. Noi nu prea suntem de acord cu asta. Lucrurile bune se întâmplă celor care (le) fac! ✨

Cu super-bucurie, anunțăm că ediția a patra a ZAIN Festival va avea loc toamna aceasta, din 19 până pe 28 octombrie. 

Da, ai citit bine. 🔟 zile întregi în care vom sărbători creativitatea prin expoziții, instalații pline de inspirație, discuții captivante, designeri la început de drum (și nu numai), petreceri de neratat, fashion shows și ateliere de meșteșuguri. 

Dă click pe “Going” și fii pe fază pentru mai multe detalii. Acesta e doar începutul. 🔛 

Acest festival de creativitate al Transilvaniei are loc cu ajutorul si sustinerea prietenilor noștri de la UniCredit Bank Romania. ❤

Hai să facem asta împreună! 

Event FB here

View Event →
Oct
26
10:00 AM10:00

Academia Minților Creative

Academia Minților Creative este un program de educație financiară și antreprenorială,

desfășurat de UniCredit Bank, dedicat antreprenorilor creativi, desfasurat in cadrul festivalului de design ZAIN. Când spunem “minți creative” ne gândim la toți cei cu spirit antreprenorial care vor să schimbe regulile jocului în industria lor – de la coffee shop-uri de specialitate și studiouri de design la publicații ce ies din tipar.

Cea de-a 5-a ediție a Academiei va avea loc între 25-26 octombrie, la Cluj-Napoca. Pe parcursul celor 2 zile de cursuri, 13 profesioniști și specialiști din industrii relevante mediului de afaceri vor prelua rolul de mentori pentru peste 30 de antreprenori creativi.

Poți găsi toate informațiile despre Academie pe pagina oficială, pe Romanian Stories: http://www.romanianstories.ro/academia-mintilor-creative 

De asemenea, poți vedea și câteva imagini în filmulețul următor: https://www.youtube.com/watch?v=YCCxnUHS0qw

View Event →
Oct
26
10:00 AM10:00

DeSIGN Department

  • 8 Strada Franklin Delano Roosevelt Cluj-Napoca, CJ, 400000 Romania (map)
  • Google Calendar ICS

Departamentul Design din cadrul Universității de Artă și Design Cluj-Napoca prezintă expoziția absolvenților. Vor fi expuse lucrările de licență și master ale promoției 2018 precum și câteva proiecte selectate ale actualilor studenți, totul din dorința de a prezenta munca tinerilor designeri și a Departamentul Design, publicului interesat.

View Event →
Oct
26
8:00 AM08:00

Creative Mornings

CreativeMornings reprezintă un eveniment lunar, cu un format ce constă într-o discuție/prezentare și mic dejun, destinat comunității creative. În 2008, designerul Tina Roth Eisenberg a inițiat CreativeMornings din dorința și nevoia unui eveniment accesibil și diferit pentru comunitatea creativă din New York. Manifestul CreativeMornings: Toată lumea este creativă. Toată lumea este binevenită. Astăzi, evenimentul este organizat în 190 de orașe din întreaga lume. Echipe de voluntari organizează evenimentele locale nu doar pentru a celebra talentul creativ local dar și pentru a promova un spațiu deschis unde comunitățile cu aceleași valori se pot conecta. Cluj a intrat în familia globală în decembrie 2017 iar în octombrie, la ZAIN, subiectul de discuție va fi "onestitatea".

View Event →
Oct
25
6:00 PM18:00

Conexiuni by A.St.A. Cluj

CONEXIUNI s-a născut din dorința studenților arhitecți de a se apropia de artele conexe sau complementare arhitecturii. Astfel, se dă startul unor noi serii de întâlniri din dorința de a cunoaște arta și artiștii contemporani. Primul eveniment CONEXIUNI are loc la ZAIN și se deschide către publicul interesat.

View Event →